Daktarin nagellak, bestrijdt effectief kalknagels

Miconazol komt in vele soorten en maten voor. De variant die u bij u de oplossing zal bieden, hangt af van het type schimmelinfectie dat u heeft opgelopen. Zo kan Daktarin Crème het beste worden toegepast aan schimmelinfecties aan de huid. U kunt hierbij denken aan voetschimmels (ook wel zwemmerseczeem genoemd) en vaginale schimmelinfecties veroorzaakt door het candida gist. Daktarin nagellak daarentegen wordt uitsluitend ingezet voor de behandeling van kalknagels.Daktarin nagellak voor aangetaste (teen)nagels

Waarom kalknagels behandeld moeten worden

Kalknagels worden veroorzaakt door een schimmel die zich onder uw nagels vestigt. Vaak is dit een direct gevolg van voetschimmel. Onbehandelde voetschimmel zal zich namelijk verder over de voeten verspreiden en uiteindelijk de tenen en nagels bereiken. Vaak zijn kloven tussen de tenen in de eerste symptomen dat de schimmel de nagels nadert. Wanneer deze kloven niet direct worden behandeld met Daktarin Crème is het een kleine stap voor de schimmels om ook de nagels te infecteren. In eerste instantie is een schimmelinfectie onder de nagels relatief onschuldig. Het begint met het geel verkleuren van de nagels. In een later stadium gaan de nagels vervormen. Op dit moment is de aandoening nog pijnloos, maar daar komt zeker verandering in wanneer de schimmelnagels niet worden behandeld! De schimmel onder de nagel bevindt zich namelijk in het ideale klimaat om zich snel te vermenigvuldigen. Het is onder de nagels namelijk warm en vochtig. Door deze omstandigheden zal de schimmel zodanig groeien dat de nagel los kan komen van de teen! U begrijpt dat het los komen van de nagel een zeer pijnlijke en nare ervaring kan zijn.

Ook bij kalknagels geldt dat behandelen beter is dan genezen. Wanneer de nagels eenmaal zijn los gekomen van de tenen, zal de behandeling vele malen langer duren. De nagels moet immers in hun geheel weer terug aangroeien en dit kan maanden duren. Gedurende deze maanden zal de behandeling moeten worden voorgezet. Wanneer de kalknagels zich bij u nog in een vroeger stadium bevinden dan is het raadzaam om ze direct te behandelen met een product op basis van Miconazol, zoals bijvoorbeeld Daktarin nagellak.

Daktarin nagellak

Daktarin nagellak is een tinctuur met als werkzame stof Miconazol. Aan deze werkzame stof is een transportsysteem toegevoegd. Dit transportsysteem zorgt ervoor dat de werkzame stof door de nagel heen dringt. Dit is nodig want de schimmel die kalknagels of schimmelnagels veroorzaakt leeft niet in, maar onder de teennagels. Zonder dit transportsysteem zal de werkzame stof nooit bij de schimmel kunnen komen, en wanneer de schimmel niet wordt bereikt, kan deze ook niet worden bestreden.

Door het unieke transportsysteem, in combinatie met Miconazol, is Daktarin nagellak zéér effectief. De behandeling kan dan ook veel korter uitpakken dan met vergelijkbare anti kalknagel producten zonder het transportsysteem. Daarnaast is Miconazol, van alle werkzame stoffen gericht op kalknagels, misschien wel de meest effectieve! Zodra het de schimmel bereikt, tast het direct de celwanden van de schimmel aan. De schimmel kan zich daardoor niet meer vermenigvuldigen. Dit merk je doordat de ontwikkeling van kalknagels wordt gestopt. Na enige tijd zal de nagellak de schimmel definitief doden, met als gevolg dat je nagels zich weer snel herstellen.

Gezonde nagels beginnen bij Daktarin nagellak!

Terbinafine producten:

Kalknagels / schimmelnagels Daktarin Nagellak € 14,08
Bestellen